niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Vernieuwde stempels

Blij als een klein kind (ik heb er twee en kan dus weten hoe blij ze zijn) ben ik met mijn vernieuwde stempels! Na jaren met een lichtgevoelig rubber gewerkt te hebben heb ik de afgelopen maand de volledige overstap gemaakt naar gelazerde rubberstempels. Heel fijn natuurlijk voor mij, maar ook voor jouw als klant ga je er op vooruit!

Haarscherpe details

Ik ben gaan werken op de modernste lasersnijder die volledig is toegerust op het graveren en snijden van stempels. Hierdoor is het mogelijk om met de DPI van 1000 jouw ontwerp, tekst of logo om te zetten naar een stempel. Dit betekent dat alle details behouden blijven. Zelfs hele fijne lijnen of puntjes zullen zichtbaar worden in je stempel. Dit is ideaal voor fijne teksten op kantoorstempels of gedetailleerde illustraties.

gedetailleerde stempel laten maken

Lange levensduur

Waar mijn vorige stempels soms nog kwetsbaar waren voor bv vocht zijn de nieuwe stempels behoorlijk hufter proof. Het rubber is flexibel en sterk en kan tegen een stootje of bijvoorbeeld water. Hierdoor is de stempel makkelijk schoon te maken en hoef je hem niet op speciale plekken op te bergen.

Handstempels met mooie grepen

Sinds een tijdje werk ik, naast de grepen die ik maak uit resthout, ook met mooie klassieke houten handvaten. Op dit moment is het mogelijk om stempels tot 10×10 cm en de wiegstempels te voorzien van zo’n mooie houten handgreep. Dit maakt de stempels praktisch in gebruik, maar ook bijzonder mooi voor het oog. Eind november wordt de collectie uitgebreid met langere grepen zodat stempels tot 20 cm voorzien kunnen worden van deze mooie houten handgrepen.

Zelfinktende stempels

Misschien een wat vreemde naam, maar dit zijn de stempels die zijn voorzien van een ingebouwd inktkussen. Deze stempels zijn vooral bekend vanuit de kantoorwereld en worden veel gebruikt door bedrijven, notarissen en de autobranche.
Voor deze samenwerking werk ik exclusief met Trodat. Hun mooie zwarte stempels worden voor 95% uit gerecyclede materialen gemaakt.
De collectie met zelfinktende stempels zal de komende tijd nog uitgebreid worden. Oa. met een leuke collectie voor leraren.

Preegstempels

Naast de gewone stempels worden ook de preestempels vanaf nu volledig in huis gemaakt. Met dezelfde precisie als de handstempels kan ik stempels maken waarmee je reliëf in je papier en enveloppen kunt drukken. erg tof voor briefpapier, uitnodigingen of andere huisstijl uitingen.

Snelle levertijd

De verzendtijd van de stempels is teruggebracht naar 2 dagen. Doorgaans slaag ik er in binnen een werkdag te sturen, maar omdat ik ook workshops geef, letterpress drukwerk maak en aandacht wil besteden aan de producten die de deur uit gaan heb ik mezelf wat extra ruimte gegeven door de 2e dag in te bouwen.

Zelfde prijs!

Het allerbelangrijkste voor jouw is dat ik de stempels kan blijven aanbieden voor dezelfde prijs. DIt heb ik eigenlijk aan jullie te danken! Doordat steeds meer klanten me dagelijks weten te vinden kan ik mijn maak- en bestelproces efficiënt inrichten. Wel zo eerlijk als jullie daar ook van mogen profiteren!


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0