niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Zelfinktende stempels

Een stempel met ingebouwd inktkussen. Hierdoor hoef je enkel op het armatuur te drukken om een mooie en scherpe afdruk te maken. Deze stempels worden ook wel kantoorstempel, boekhoudstempel of dus zelfinktende stempel genoemd.

Het gebruik van een zelfinktende stempel

De zelfinktende stempel kan makkelijk op je bureau blijven staan, waardoor het een product is wat je makkelijk erbij pakt om je werk te bestempelen. In het armatuur zit een inktkussen. De tekstplaat van de stempel raakt dit inktkussen waardoor deze automatisch wordt voorzien van inkt. Op het moment dat je de stempel indrukt draait de stempel naar beneden en maakt hij een scherpe afdruk op het papier.

Hierdoor wordt deze stempel veel gebruikt als boekhoudstempel of om formulieren af te stempelen op kantoren en garages.

Trodat stempels – CO2 Neutraal

Ik werk enkel met het merk Trodat. De uitgebreide lijn aan zelfinktende stempels is degelijk, makkelijk na te vullen en wordt daarnaast CO2 neutraal geproduceerd. Voor de productie van de stempels wordt tenminste 75% gerecycled plastic gebruikt.

Stempelkaarten

Doordat de zelfinktende stempels compact zijn kunnen deze makkelijk en precies geplaatst worden op een ondergrond. Hierdoor zijn ze ideaal te gebruiken voor het stempelen van stempelkaarten.

Zo is bijvoorbeeld de Trodat Printy 46019 rond qua vorm. Met een diameter van 2 cm plaats je deze daardoor makkelijk recht boven een vakje op de stempelkaart en maak je met een druk op de greep snel en eenvoudig een afdruk.

stempel voor spaarkaarten

Boekhoudstempel

Hoewel veel werkzaamheden gedigitaliseerd zijn worden er op kantoren en garages nog veel stempels gebruikt. Voor deze toepassingen zijn er diverse varianten leverbaar. Op dit moment is het nog niet mogelijk om online een ontwerp te maken, maar hier wordt op dit moment aan gewerkt. Tot die tijd help ik je gratis met de opmaak van deze stempels.

Inktkussen vervangen

Met een inktkussen kun je duizenden afdrukken maken. Mocht het tijd worden om deze te vervangen heb ik voor alle stempels reservekussens beschikbaar. Deze kussens kosten slechts enkele euro’s. Hierdoor zijn deze kantoorstempels erg betaalbaar.


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0