niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Stempel op dozen

Zelf je dozen bedrukken kan gemakkelijk en goedkoop met een (grote) stempel. Of het nu gaat om een kleine stempel op het hoekje van een doos, een bedankt-tekst aan de binnenkant van de deksel van een brievenbusdoos, of een grote stempel voor de zijkanten van dozen. voor elke toepassing vind je bij mij een passende oplossing.

Goedkoop dozen bedrukken

Een mooi bedrukte doos is voor winkels en webshop onbereikbaar. Naast de hoge opstartkosten ben je meestal gebonden aan grote aantallen en vaste maten. Iets wat voor een gemiddelde webshop onwenselijk is. Elke vierkante meter is immers waardevol. Ik weet hier zelf alles van!
Zeker sinds ik de grote stempels in mijn aanbod heb is er een praktische en misschien nog wel toffere oplossing ontstaan om je dozen toch te voorzien van een persoonlijke ‘touch’. Je gaat ze namelijk zelf bedrukken doormiddel van stempels!

Dozen stempelen

Natuurlijk is het wat extra werk, maar wanneer je het eindresultaat van onderstaande klanten ziet zul je zien dat het absoluut een toegevoegde waarde heeft om je doos te voorzien van je eigen logo, tekst of branding. Juist het imperfecte karakter van een stempel geeft een gave en persoonlijke uitstraling aan je verpakking. Iets wat je klant ook meteen zal zien.

De stempels

Om dozen te stempelen kun je kiezen uit een vaste collectie grote stempels. Deze onderscheiden zich in twee varianten. De standaard stempels zijn langwerpig en vlak. Daarnaast heb ik een collectie wiegstempels. Deze zijn veelal voor de nog grotere formaten. Door de gebogen vorm kun je makkelijker druk zetten. Deze stempel vraagt in het begin wel wat gewenning. Binnen de categorie wiegstempels heb ik ook nog een Colop Swing stempel in twee varainten te koop. Deze stempels zijn bedoeld voor hele grote afdrukken en zijn te koop in een 14×20 en 20×26 uitvoering.

Think inside the box

Als laatste zou ik als tip nog mee willen geven om ook aan de binnenkant van je dozen te denken. Met een simpele tekst of afbeelding maak je het openen van je pakket nog leuker. Dergelijke stempels hoeven vaak niet heel groot te zijn. Met een simpele Trodat zelfinktende stempel van bijvoorbeeld 7.5×3.8 cm zet je snel en eenvoudig al een leuke tekst in het doosje.

grote stempel voor dozen

6 tips om zelf dozen te stempelen


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0