stempel voor papieren tassen

Sinds 1 januari 2016 krijg je in winkels geen plastic tassen meer. Papieren tassen zijn een mooi en milieuvriendelijk alternatief en zijn de afgelopen maanden het straatbeeld aan het veroveren. De natuurlijke uitstraling van de tasjes is veel mooier dan al het glimmende plastic. Omdat het zeker voor de kleinere winkels en webshops onhandig is om grote voorraden aan bedrukte tassen te hebben zijn stempels een praktisch alternatief. Door het karakter van de stempel in combinatie met het papier krijgt je logo en opdruk een gave en authentieke uitstraling. Bij Karakter bestel je een stempel in elk gewenst formaat.

Met een op maat gemaakte stempel kun je jaren vooruit en kun je tienduizenden tasjes stempelen.

Hoe groot moet ik gaan?

De stempels kunnen gemaakt worden tot een formaat van ca een A4tje. Hiervoor heb ik een mooi assoriment aan wiegstempels. Met deze stempels kun je in een wiegende beweging een groot oppervlakte bedrukken.

Het stempelen gaat snel en eenvoudig. Ik heb diverse grote inktkussens op voorraad passend bij het door jou gewenste model van de stempel.

Qua wiegstempel zijn er twee varianten leverbaar. Je kunt kiezen uit een houten model van deze grote stempels of voor een extra grote Colop Swing in aluminium uitvoering. In onderstaande filmpjes zie je ze beide in gebruik.

In bovenstaande filmpje zie je de Colop Swing. Deze stempel is te koop in een 14×20 of 20×26 uitvoering. Dit zijn de grootste stempels die leverbaar zijn.

De grote houten stempels zijn uit bovenstaand filmpje zijn leverbaar in 6 verschillende maten vanaf 67.50 euro Het bijbehorende Trodat 9054 inktkussen heeft een formaat van 21×15 cm en is ideaal voor de meeste grote stempels. Voor mensen die een heel groot inktkussen nodig hebben is de Colop Toppad 2 en 3 de oplossing. Die laatste heeft een formaat van maarliefst 31×24 cm.

Deel deze pagina