niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Met je billen in de poep

wonen in de klinkerberg

Wanneer we vanochtend in groep 3 onderzoeken hoe het is om te wonen in de Blerickse wijk Klingerberg barst het van het optimisme. De school is fijn en er zijn veel vriendjes en vriendinnetjes waarmee heerlijk samengespeeld wordt op het schoolplein. Dat het schoolplein de afgelopen jaren door vandalisme behoorlijk is gereduceerd qua speelmogelijkheden lijkt de kids in eerste instantie weinig te deren. Genoeg creativiteit en enthousiasme bij deze jongens en meisjes! Met niet meer dan een touw weten ze al tientallen spelletjes te bedenken.

Bij doorvragen valt toch ook wel op dat niet alles leuk is. Er is veel criminaliteit, er zijn veel vernielingen en wel erg vaak wordt er een hondendrol aangetroffen onder de schoenzolen. Tijd voor actie dus!

mijn fijne en veilige plek

Als onderdeel van het project “Mijn fijne en veilige plek in de wijk de Klingerberg” mocht ik vandaag met de kinderen van groep 3 aan de slag om een postercampagne te bedenken. Ja, met zelf ontworpen afbeeldingen en letters, want deze kids kunnen al zeker een half jaar lezen. Geen enkel probleem dus!

In groepen werd gezocht naar een centraal thema. In heuse brainstormsessies werden creatieve slogans en afbeeldingen bedacht, want de buurt moest wel van een héééééle grote afstand kunnen zien waar het om ging.

protest!

Met drukletters, felgekleurde papier, verf en het nodige knip en plakwerk werd al snel naar een honderdtal (of waren het er toch een miljoen?) posters toegewerkt. Durf nu nog maar eens afval op de grond te gooien, een speelrek te vernielen of je hond te laten poepen op het speelveld. Wedden dat je binnen no-time op je vingers wordt getikt door iemand van groep 3

Ow en meneer de Burgemeester….Binnenkort ontvangt u een voorstel voor een eigentijds ‘verboden uw hond uit te laten bord’…Iets met een glijbaan, billen en poep….dat u het maar vast weet!


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0