niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Gepersonaliseerde stempel laten maken

Laat een stempel maken van je bedrijfslogo, website, naam of blog en ontdek welke mogelijkheden er zijn. Wedden dat je hem op dingen gaat stempelen waar je nu nog geen weet van hebt!

Stempel laten maken

Je kunt je eigen ontwerp uploaden via mijn website,. Wanneer ik de bestelling binnen heb maak ik het bestand klaar om deze om te zetten naar een stempel. Mochten er aanpassingen nodig zijn neem ik zo snel mogelijk contact op. Sowieso binnen 1 werkdag.

Wanneer je zelf geen ontwerp hebt kun je kiezen uit een van de ontwerpen in de standaardcollectie. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk een ontwerp te laten maken. Wanneer dit een basic ontwerp is kost dit 10-15 euro.

Verschillende soorten stempels

Je kunt bij mij verschillende soorten stempels laten maken. De stempels die ik sinds jaar en dag maak zijn de standaard stempels. Deze stempels worden gemaakt uit een kunstof en zijn de goedkoopste stempels in mijn assortiment. Dit kunststof wordt belicht waarbij jou ontwerp in de plaat belicht wordt. Hiermee ontstaan haarscherpe details. Na belichten worden de onbelichte delen uitgewassen en is jouw stempel zo goed als klaar. Deze stempels worden voorzien van een handvat gemaakt uit resthout. Dit hout haal ik uit het meubel atelier wat in het pand is gevestigd waar ik werk.

Naast deze standaard stempels is het ook mogelijk een premium stempel te maken. Deze stempels worden gegraveerd in een lasermachine. Ook deze heeft een hoog detailniveau, gelijkwaardig aan de polymeerstempel. Deze stempel is kostbaarder. Als onderdeel van een totaalproduct wordt deze rubberstempel op een houten houder met handvat gemonteerd.

Tenslotte zijn er de zelfinktende stempels. Deze stempels zijn voorzien van een ingebouwd inktkussen. Deppen in inkt is hiermee overbodig. Deze kussens worden vooral als kantoorstempels gebruikt.

Qua kwaliteit verschillen de stempels niet van elkaar.

Mogelijkheden gepersonaliseerde stempel

Karakter Prints heeft zich gespecialiseerd in de creatieve toepassingen van stempels. Zo zijn er complete pakketjes leverbaar met een geboortestempel om zelf je geboortekaartje te drukken, is er een uitgebreide collectie aan trouwstempels en adresstempels , die gratis op maat worden gepersonaliseerd en kan ik je adviseren hoe je een stempel creatief kan gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn stempels voor op hout, stempelen op textiel en zelfs stempels voor beton, de huid of glas. Dit naast de gangbare mogelijkheden als stempels voor tassen, stempels voor visitekaartjes en naamstempels.

Gekleurde stempels

Een stempel (uitgezonderd de zelfdenkende stempels) kan gebruikt worden met diverse kleuren inktkussens. Wanneer je de stempel na het stempelen goed dept tot hij niet meer afgeeft of poetst met een oliedoekje (billendoekje) kun je de stempel weer gebruiken met een nieuwe kleur. Karakter prints heeft een ruim assortiment aan inktkleuren. Elke soort inkt is leverbaar in verschillende kleuren. Het grootste assortiment aan kleuren vind je bij de stempelkussens van Versacolor.

Het is ook gaaf om 2 stempels en twee kleuren te combineren. Dit kan door ze naast elkaar te drukken, maar bijvoorbeeld ook door ze over elkaar heen te drukken. Door de overlappende kleuren ontstaat er dan zelfs een 3e kleur. Gaaf toch!


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0