niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Stempel voor leraren

Hoewel op scholen steeds meer met digitale leermiddelen wordt gewerkt is het ouderwetste werkboekje en rekenschrift gelukkig nog niet weg te denken in het onderwijs. Bij deze analoge leermiddelen hoort dan natuurlijk ook een leuke stempel voor juffen en meesters om zo het nakijkwerk een persoonlijke touch te geven

5 oktober dag van de leraar

Op 5 oktober is het weer dag van de leraar. Een mooi moment om extra stil te staan bij alle hardwerkende juffen en meesters. Het moment om een stempel cadeau te geven. De afgelopen weken gingen enkele onderwijsorganisaties jullie al voor. Voor hen maakte ik gepersonaliseerde beloningsstempel, met op elke stempel de naam van de verschillende juffen en meesters.

Lerarenstempel op maat

De stempels kunnen met elk gewenst ontwerp in elk gewenst formaat worden gemaakt. Het is mogelijk een eigen ontwerp in te sturen. Iets te ontwerpen in de ontwerptool op mijn website of mij iets voor jullie te laten ontwerpen.

Klassieke handstempel of zelfinktende stempel

De stempels zijn in twee varianten te koop. Op de foto hierboven zag je de klassieke houten handstempels. Deze stempels kun je gebruiken met losse inktkussens. Hierdoor is het makkelijk om van kleur te wisselen.

Daarnaast bieden we ook zelfinktende stempels aan. Dit zijn stempels waar een inktkussen in zit verwerkt. Hierdoor maak je met een simpele druk op het armatuur een mooie afdruk.
Naast de reguliere zelfinktende stempels hebben we speciaal voor het onderwijs juffen- en meester stempels in de vorm van de Trodat Edy stempels Deze kleurrijke stempels zijn 2×2 cm. Via de ontwerptool personaliseer je deze stempels eenvoudig door een eigen tekst toe te voegen of door te kiezen uit één van de afbeeldingen in onze afbeeldingen bibliotheek.


 • Stempel met houten handvat laten maken met logo, afbeelding of tekst

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0