niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Flavourites Live, Print & Inspire en het Bruydshuys

De komende maand stap ik 3 keer in mijn auto om het land in te gaan met Karakter. Ik zal live gaan printen tijdens 3 gave evenementen in Utrecht, Amsterdam en Gorinchem.

Classic Romantic Wedding Event

Het Bruidshuys organiseert een exclusief wedding event voor aanstaande bruidsparen. Op uitnodiging van Pam vd Dungen mag ik hier live demonstreren hoe mijn kaarten gedrukt worden. Natuurlijk hoop ik dat de toekomstige koppels geïnspireerd raken om vervolgens hun aankondiging door mij te laten drukken. Op dit moment werk ik -gemotiveerd door Pam’s enthousiasme aan een nieuwe lijn trouwkaarten. Verwacht Dip Dye, Handgeschepte papieren en mooie blinddrukken. Romantisch, puur en authentiek zijn hierin leidend.

Naast mijn werk zijn oa. Dirk Zeelenberg, Robert Dresia, Mari vd Ven en diverse andere gave aanbieders binnen dit segment aanwezig.

Drukwerkdeal Print & Inspire

Een dag later mag ik weer de auto instappen. Dit keer richting de Fabrique in Utrecht, waar het Print & Inspire event van Drukwerkdeal plaatsvind. De hele dag zal ik met twee persen aanwezig zijn om naast alle digitale innovaties te laten zien hoe drukwerk decennia geleden (en nu natuurlijk) gemaakt werd. Erg gaaf om hiervoor uitgenodigd te zijn!

Flavourites Live

Na deze events kan ik me twee weken voorbereiden op 3 dagen Flavourites Live in de Kromhouthallen in Amsterdam. Flavourites is een van de gaafste events waar toffe webshops en makers samenkomen.

Samen met een aantal andere toffe makers mag ik inzichtelijk maken hoe producten tot stand komen. Op dit moment wordt hard aan deze plannen gewerkt en het beloofd een gave stand te worden, waarnaast drukwerk ook andere gave producten te zien zullen zijn.


 • Stempel laten maken van logo, tekst of afbeelding

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0