niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Prijs voor Karakter Prints

Afgelopen vrijdag was ik in Culemborg voor de afsluiting van het jaar van het ambacht. Een inspirerende middag, waarbij ik kennis maakte met mooie initiatieven en leuke ambachtslieden. Een van de gespreksonderwerpen tussen de presentaties door was het in stand houden van het ambacht en de wijze waarop dit te combineren viel met hedendaagse mogelijkheden en vraag. Mooi om te zien hoe ‘stoffige’ ambachten ineens super modern kunnen worden gemaakt door verfrissende ideeën. Als klap op de vuurpijl mocht ik met een mooie aanmoedigingsprijs naar huis gaan! 

Op vrijdag 26 juni vond in Culemborg de afsluiting plaats van het jaar van het ambacht. Tijdens deze bijeenkomst werden door het Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed (VIE) 10 ambachtslieden beloont met een prijs voor de wijze waarop ze bezig zijn met hun vak. De prijs bestaat uit een volledig profiel op mijnambacht.nl t.w.v. 600 euro. Dit profiel geeft me de mogelijkheid Karakter Prints een jaar lang onder de aandacht te brengen tussen andere ambachtslieden, ondersteund door de mensen achter de website.

Mijnambacht.nl

MijnAmbacht.nl simuleert handwerk en biedt ambachtslieden de mogelijkheid om op professionele wijze met de consument en mede ambachtslieden in contact te komen. Mijn Ambacht is een exclusief platform voor Nederlandse ambachten. Het is een verzamelwebsite, waar diverse ambachtslieden samenkomen en de veelzijdigheid van hun handwerk en vakmanschap wordt vertoont. Op mijn ambacht zijn zowel moderne als traditionele ambachten te vinden en worden bezoekers doelgericht aan de makers verbonden.

Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed

Het Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed (VIE) is het landelijk centrum voor tradities en rituelen. Het stelt zich ten doel Nederlands volkscultuur en immaterieel erfgoed te versterken door beide te promoten en toegankelijk te maken. Dit doen ze door de sector te stimuleren, professionaliseren en door participatie te bevorderen.

Andere winnaars waren onder andere een vioolbouwer, fietsenbouwer en papierschepper.


 • Stempel laten maken van logo, tekst of afbeelding

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0