niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Geboortestempel

Een geboortestempel is een mooie manier om zelf een bijdragen te leveren aan het geboortekaartjes van je zoon of dochter. Er zijn legio combinaties mogelijk, zodat elk kaartje past bij jullie gezin!

Geboortestempel laten maken

Karakter heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het maken van geboortestempels. Naast een eigen collectie werken we veel op maat. Ik kan jullie ontwerp omzetten naar een stempel, maar kan ook zorgen voor een maatwerk ontwerp.

Geboortekaartje zelf drukken

Ga zelf aan de slag met het drukken van jullie geboortekaartjes! De werkwijze is simpel. Nadat we het eens zijn geworden over een ontwerp gaan we kijken of ik jullie alvast een deel van de stempels vooruit kan sturen. Mooie invulling van je zwangerschapsverlof toch!Nat

Naast de stempel kun je kiezen uit diverse soorten papier. Van mooi natuurkarton, tot papier met bloemenzaad en van knal roze tot stevig wit papier.

Denk ook eens aan andere gave ondergronden.
Een geboortekaartje op hout, beton, stof of oud papier is ook erg gaaf en is allemaal te bedrukken met een stempel.

Levering geboortestempel

Natuurlijk wil je zo snel als mogelijk na de geboorte aan de slag met stempelen. Wanneer jullie kindje er is sturen jullie me de gegevens en ik stuur jullie dan zsm het definitieve ontwerp ter controle. Bij goedkeuring maak ik de stempel. Meestal lukt het om deze binnen een werkdag te versturen.

Geboortestempel en digitaal drukwerk

Voor wie niet alles wil stempelen of een combinatie zoekt tussen technieken, kan een combinatie van verschillende soorten drukwerk kiezen. Laat bv de achterkant digitaal drukken en zet zelf een gave stempel op de voorkant.

Lastig?

Het stempelen van een geboortekaartje is absoluut niet moeilijk. Zeker omdat een stempel wat imperfect mag zijn. Zo krijgt elk kaartje zijn unieke uitstraling.

Ik lever altijd wat extra papier zodat je enkele missers mag maken. Dit kan altijd gebeuren door bv te hard te drukken, te weinig inkt te gebruiken en of scheef te drukken.

De tijdsinvestering valt reuze mee. 100 kaartjes kun je in een half uur drukken.

Kosten

Een geboortestempel hangt qua kosten tussen digitaal drukwerk en de duurdere alternatieven als bv letterpress. Je kunt al klaar zijn voor 25 euro, maar meestal variëren de kosten tussen de 100 en 200 euro. Je krijgt dan het complete pakket van ontwerp, inkt, papier en stempels.


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0