specialist in analoog drukwerk | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden

Dozen stempelen

Dozen stempelen is waarschijnlijk de goedkoopste vorm van het bedrukken van maatwerk verpakkingen. Waar je bij dozenfirma’s al snel 10.000 en meer dozen moet bestellen, kan een stempel al renderen bij een beperkte oplage. Daarom waarschijnlijk ook dat er door mij steeds meer stempels voor dozen worden gemaakt. 

UPDATE! Vanwege de groeiende vraag naar een grote stempel is mijn assortiment uitgebreid en heb ik een uitgebreide uitleg geschreven over de verschillende mogelijkheden en varianten aan grote stempels.

Gepersonaliseerde dozen

Onlangs mocht ik meedenken met het project van de mannen van Snoepdoos. Een Belgisch concept waarbij snoepgoed per post verstuurd wordt. De dozen werden voor hen op maat gemaakt, maar drukkosten zouden veel te hoog komen liggen. Daarom werd een alternatief gevonden in het stempelen van dozen. Elke doos die door de jongens verzonden wordt, wordt voorzien van 4 maatwerk stempels. Hiermee krijgen de saaie kartonnen dozen een uitstraling die past bij hun branding.

Logo op doos

Een logo op een doos drukken gaat eenvoudig met een maatwerk stempel. Een stempel is door mij in elk gewenst formaat te maken, van 1×1 tot 20×26 cm. Naast de verschillende formaten kun je ook kiezen uit enkele tientallen kleuren stempelinkt in grote en kleine doosjes.

Zelf dozen stempelen

Wanneer je ook je eigen dozen wilt stempelen is het van belang met een aantal zaken rekening te houden.

Pin0

 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95
 • ronde stempel logo bestellen

  Stempel laten maken

  vanaf 12.90
  Bekijk product
 • Versafine Clair Nocturne stempelinkt zwart

  VersaFine Clair Nocturne

  prijs | 5.50
0