niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

COOLLAGE – A Closer Look

Yes! Eindelijk is het zover! Vandaag presenteren we met Tintenkillers ons boek COOLLAGE – A Closer Look in het Kunstencentrum in Venlo. Een kunstboek voor kinderen en spin-off van onze methode TaalBeeld.

De afgelopen twee jaar hebben we hard gewerkt aan dit boek. We wilden een boek maken wat kinderen op laagdrempelige wijze in aanraking brengt met kunst en hen langer en bewuster naar kunst laat kijken. Inspiratie vonden we in mijn toen 4-jarige dochter die gek was op zoekboeken. Een zoekboek bleek DE methode om kinderen op een speelse wijze naar kunst te laten kijken.

In Uitgeverij Komma vonden we niet de minste uitgever! We hebben de eer in een rijtje te mogen staan met Herman Brood, Jasper Krabbé en de meesters uit het Rijksmuseum. Door deze samenwerking kon het boek het pareltje worden waarop we gehoopt hadden. Onze creatieve ideeën werden door Studio Denk vertaald tot een prachtig ontwerp, waarna gerenomeerd drukker Wilco Art Prints hun magie mocht laten werken. COOLLAGE – A Closer Boek is een bijzondere uitgave, waarbij vooral de prachtige foliedruk en gaten in de kaft opvallen.

In dit boek presenteren 45 gerenommeerde collagekunstenaars uit 29 landen ieder één van hun fantastische collagekunstwerken. Op de bladzijde naast het werk staan 12 ronde fragmenten uit het betreffende werk. Lukt het je om deze details in het werk terug te vinden? 

De kunstenaars en de afbeeldingen van hun werken zijn zorgvuldig samengesteld door Tintenkillers. Bij de selectie gaat veel aandacht uit naar de manier waarop de kunstenaars maatschappelijke thema’s in hun werken presenteren. Met hun verbeeldingskracht, collagetechnieken en het gebruik van voor de hand liggende materialen zijn de makers bij uitstek in staat om mondiale onderwerpen van originele invalshoeken te voorzien. 

Coollage – A Closer Look is een méér dan inspirerend kunstboek! Benieuwd naar het boek? Je koopt het hier.

COOLLAGE A CLOSER LOOK
Inkijkexemplaar pagina 10 en 11 Coollage Tintenkillers Uitgeverij Komma
Inkijkexemplaar pagina 26 en 27 Coollage Tintenkillers Uitgeverij Komma

 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0