niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Beloningsstempels maken

Hoe leuk is het om een eigen schoolstempel te hebben, waarmee je als juf of meester de werkjes van de kinderen kunt stempelen! Omdat ik veel workshops in het onderwijs geef konden deze schoolstempels daarom natuurlijk niet uitblijven!

Eigen schoolstempel ontwerpen

In onze ontwerptool kun je eenvoudig een ontwerp maken voor je eigen beloningsstempel. Je kiest uit tientallen leuke tekeningen en plaatjes en combineert deze met een eigen tekst. Naast de standaard afbeeldingen is het ook mogelijk zelf een ontwerp te maken. Dit kan door een plaatje te uploaden, maar bv ook door een foto te maken van een zelfgemaakte tekening en deze in te sturen. Zo maak je de stempel al helemaal persoonlijk.

Trodat Edy schoolstempels

Trodat maakte speciaal voor het onderwijs deze vrolijk gekleurde Trodat Edy stempels. Deze stempels zijn te koop in 6 verschillende kleuren. Doordat deze stempels een ingebouwd inktkussen hebben, zijn de stempels bijzonder gebruikersvriendelijk. Met een simpele druk op de bovenkant van de stempel maak je een afdruk op de werkjes van de kinderen in je klas. Wanneer de inkt na enkele duizenden afdrukken op zou zijn, verwissel je eenvoudig de inktcartridge.

Leuk om te weten; Voor elke verkochte stempel doneert Trodat een bedrag. Met dit bedrag worden onderwijsprojecten in BE, NL en Duitsland ondersteund.

basisschool stempel leraren
Voorbeelden van schoolstempel voor beloning in het onderwijs

 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0