niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Nieuwe letterpress geboortekaartjes

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan meerdere series kaartjes. De eerste serie staat nu online. Deze serie originele geboortekaartjes met gave retro illustraties werd gemaakt tijdens de stageperiode van Dewi. Zij volgt een opleiding tot illustrator en ging aan de slag met haar eigen serie originele kaartjes.

Onderzoek

Voordat de serie uitgewerkt werd, werd er uitgebreid onderzoek gedaan. Papiersamples werden besteld, er werden tekening gemaakt (digitaal en met pen), linoleum werd gesneden en kleuren werden getest. Dit alles om op zoek te gaan naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van letterpress en stempels. Einddoel…een gave serie originele geboortekaartjes in trendy kleurencombinaties. Geslaagd? Beoordeel zelf zou ik zeggen!

Origineel geboortekaartje

Dat Dewi talent heeft wist ik bij aanvang van haar stage. Blij verrast werd ik evengoed door de bijzondere en originele ontwerpen waarmee ze uiteindelijk kwam. Binnen het thema dieren werd een serie van een twaalftal originele kaartjes gemaakt.

50 kleuren Colorplan papier

Alle kaartjes zijn zo ontworpen dat ze te combineren zijn op de gekleurde papieren van Colorplan. Zo is het mogelijk om zelf een eigenwijze kleurencombinatie samen te stellen. In de basis werden de kaartjes ontworpen voor 6 soorten papier, met een kleurencombinatie van 4 kleuren inkt, maar natuurlijk is dit naar wens aan te passen.

Buttons en posters

Deze serie leent zich enorm goed om door te trekken in kraamcadeautjes bij de babyborrel, geboortesuiker, maar ook posters voor de kinderkamer. Zo is het mogelijk buttons te bestellen met het ontwerp van de kaartjes en kun je een poster van het ontwerp laten drukken op elk gewenst formaat. Deze optie zal binnenkort toegevoegd worden bij de kaartjes.

Gratis digitaal voorbeeld

Benieuwd hoe de ontwerpen er uit zien met jullie naam en gegevens? Stuur me een mail en ik maak een gratis digitaal voorbeeld in 1 of meerdere kleurencombinaties.


 • Stempel laten maken van logo, tekst of afbeelding

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0