niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Geboortekaartje op hout

Met trots presenteer ik mijn nieuwe serie houten geboortekaartjes. Een serie die de eenvoud en het stoere van stempels en hout combineert met de warme uitstraling van half transparant acryl en touw. Een ijzersterke combinatie die zorgt voor mooie en bijzondere geboortekaartjes zonder dat deze de hoofdprijs kosten.

geboortekaartje op hout in combinatie met acryl
De houten geboortekaartjes worden gemaakt uit 3mm berkenmultiplex. Op maat gezaagd door een sociale onderneming.

Houten geboortekaartjes

Zoals jullie waarschijnlijk van me gewend zijn hou ik van eerlijke en pure materialen. De kaartjes, of beter gezegd plankjes, die voor deze serie gebruikt worden zijn daarom ook gemaakt uit echt hout. Standaard worden de kaartjes gezaagd uit 3 mm berkenmultiplex. Het kaartje is hierdoor lekker dik en blijft mooi staan. Door het motief in het hout is elk kaartje uniek.

Eenvoud siert

De serie kenmerkt zich door het samenvoegen van enkele mooie materialen. Hun individuele karaktereigenschappen zorgen voor een bijzondere uitstraling.

Aan de basis staan de houten geboortekaartjes die eenvoudig door jullie zelf bestempeld kunnen worden. Naast de designs in de webshop kun je zelf ook een ontwerp of lettertype aanleveren.
Wanneer je liever niet zelf stempel kunnen we dit uiteraard ook voor jullie overnemen.

Een ander in het oog springend detail zijn de lasergesneden figuren uit half transparant acryl. Dit acryl is leverbaar in diverse mooie kleuren. Doordat het half transparant is krijgt het een zachte uitstraling en schijnt het onderliggende hout en eventuele opdruk er subtiel doorheen. Doordat dit lasergesneden is zien de figuurtjes er super strak uit en zijn zelfs de kleinste details haarscherp.

Het figuurtje wordt aan het houten kaartje bevestigd doormiddel van een mooi touw. Ook dit touw is leverbaar in diverse kleuren. Denk aan zwart en pasteltinten, maar ook kleuren gecombineerd met goud.

Het pakket

Wanneer jullie kiezen voor een van de kaartjes uit de serie ontvangen jullie een pakket met houten kaartjes (voorzien van een boorgat voor het touw), de lasergesneden figuren, touw, enveloppen, stempels en stempelinkt. Het is mogelijk om een deel van het pakket al eerder te ontvangen, zodat je na geboorte enkel nog de achterkant met datum hoeft te stempelen. Ervaring leert dat het stempelen van 100 kaartjes ongeveer één uur kost.

Ik lever overigens altijd wat extra houten kaartjes bij de bestelling zodat je wat foutjes mag maken tijdens het stempelen. De designs zijn echter zo ontworpen dat er weinig fout kan gaan.

Kosten houten geboortekaartjes

Het complete pakket incl. enveloppen kost bij 125 kaartjes slechts 2.45 per kaart. Onder dit aantal zal de prijs een klein beetje duurder zijn, boven dit aantal wordt het een klein beetje goedkoper.

Extra leuk!

Voorbeeld

Naast een gratis digitaal voorbeeld stuur ik jullie graag een fysiek voorbeeld op zodat je zelf kunt ervaren hoe tof deze combinatie in het ‘echt’ is. Vraag ze aan door mijn contactformulier in te vullen.


 • Stempel laten maken van logo, tekst of afbeelding

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0