niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Goedkope grote stempel laten maken

Voor iedereen die dozen, zakjes, kratjes of tassen in kleine oplage wil bedrukken kan een grote stempel de ideale oplossing zijn. Een grote stempel kun je laten maken voor bedrag tussen de 30 en 195 euro tot een formaat van ca 20×26 cm.

UPDATE! Inmiddels heb ik mijn assortiment flink uitgebreid met grote stempelkussens en diverse varianten voor een grote stempel. Deze zijn in onder andere in wiegvorm gemaakt, waardoor ze makkelijker in gebruik zijn. Meer hierover zie en lees je in dit nieuwe blog over grote stempels.

Logostempel maken

Wanneer je een stempel laat maken van je eigen logo of ontwerp kun je duizenden afdrukken maken voor de fractie van de prijs van het reguliere aanbod aan drukwerk.

Wanneer je me je logo meestuurt bij de offerteaanvraag incl. het formaat van de te bedrukken tasjes, dozen enz. zal ik een voorbeeld sturen van het beoogde eindresultaat. Zo krijg je mooi inzichtelijk of het formaat van je ontwerp aansluit bij het formaat van de tasjes of dozen.

Wanneer je meerdere formaten tasjes hebt kun je vaak goed uitkomen met 1 stempel. Ik pas het formaat dan aan, zodat dit mooi past bij diverse formaten. Uiteraard maak ik ook graag meerdere stempels voor je!

Kleine oplage tasjes

Waar je bij regulier drukwerk al snel 5000 of meer tasjes moet bestellen -wil dit kostenefficiënt zijn- kun je doormiddel van een stempel genoegen nemen met het bestellen van een enkele doos tasjes. Dit scheelt je enorm veel opbergruimte.

Arbeidsintensief?

Veel mensen die me benaderen voor een grote stempel zijn bang dat dit erg arbeidsintensief is. In de praktijk blijkt dit reuze mee te vallen. Door de stempel nabij de counter te bewaren kun je op rustige momenten snel een aantal doosjes of tassen bedrukken. Nog toffer is het natuurlijk om bij het afrekenen een tas te bedrukken! Ongetwijfeld zorgt dit voor een leuke interactie met de klant.

Ik lever zowel grote als kleine stempelkussens. Hoewel je in eerste instantie zult denken dat je het snelste kunt werken met een groot stempelkussen kun je ook prima en snel werken met een kleiner kussen. Onderstaande video maakte ik ook om dit in beeld te brengen…

Let op: de getoonde stempel wordt niet meer gemaakt. Inmiddels werk ik met handzamere handgrepen en m,ateriaal met een langere levensduur.

Hout bedrukken

Naast papier is het met een stempel ook mogelijk om andere ondergronden te bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan houten kratjes en wijndoosjes of zelfs houten vaten. Voor hout heb ik speciale stempelinkt, waardoor de inkt niet in het hout gaat zuigen en de afbeelding super strak wordt. Het wijnkistje op onderstaande foto is hier een goed voorbeeld van. De ezels zijn super gedetailleerd en blijven toch goed leesbaar op het hout..


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0