specialist in analoog drukwerk | gratis verzending vanaf 50,- | niet goed geld terug garantie

Goedkope grote stempel laten maken

Voor iedereen die dozen, zakjes, kratjes of tassen in kleine oplage wil bedrukken kan een grote stempel de ideale oplossing zijn. Een grote stempel kun je laten maken voor bedrag tussen de 50 en 125 euro tot een formaat van ca 30×25 cm.

Logostempel maken

Wanneer je een stempel laat maken van je eigen logo of ontwerp kun je honderden, dan niet duizenden afdrukken maken voor de fractie van de prijs van het reguliere aanbod aan drukwerk.

Wanneer je me je logo meestuurt bij de offerteaanvraag incl. het formaat van de te bedrukken tasjes, dozen enz. zal ik een voorbeeld sturen van het beoogde eindresultaat. Zo krijg je mooi inzichtelijk of het formaat van je ontwerp aansluit bij het formaat van de tasjes of dozen.

Wanneer je meerdere formaten tasjes hebt kun je vaak goed uitkomen met 1 stempel. Ik pas het formaat dan aan, zodat dit mooi past bij diverse formaten. Uiteraard maak ik ook graag meerdere stempels voor je!

Kleine oplage tasjes

Waar je bij regulier drukwerk al snel 5000 of meer tasjes moet bestellen -wil dit kostenefficiƫnt zijn- kun je doormiddel van een stempel genoegen nemen met het bestellen van een enkele doos tasjes. Dit scheelt je enorm veel opbergruimte.

Arbeidsintensief?

Veel mensen die me benaderen voor een grote stempel zijn bang dat dit erg arbeidsintensief is. In de praktijk blijkt dit reuze mee te vallen. Door de stempel nabij de counter te bewaren kun je op rustige momenten snel een aantal doosjes of tassen bedrukken. Nog toffer is het natuurlijk om bij het afrekenen een tas te bedrukken! Ongetwijfeld zorgt dit voor een leuke interactie met de klant.

Ik lever zowel grote als kleine stempelkussens. Hoewel je in eerste instantie zult denken dat je het snelste kunt werken met een groot stempelkussen kun je ook prima en snel werken met een kleiner kussen. Onderstaande video maakte ik ook om dit in beeld te brengen…

Hout bedrukken

Naast papier is het met een stempel ook mogelijk om andere ondergronden te bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan houten kratjes en wijndoosjes of zelfs houten vaten. Voor hout heb ik speciale stempelinkt, waardoor de inkt niet in het hout gaat zuigen en de afbeelding super strak wordt. Het wijnkistje op onderstaande foto is hier een goed voorbeeld van. De ezels zijn super gedetailleerd en blijven toch goed leesbaar op het hout..

Gerecycled hout

Doordat ik werk met handvaten uit gerecycled hout – onder mijn studio is een meubelwerkplaats gevestigd – kan ik de prijs voor de stempels laag houden. Je krijgt dan een stempel die wordt gelijmd op een mooi stuk resthout. Doordat deze vlak is kun je eenvoudig druk zetten op de stempel met je vlakke hand.
Des te groter de stempel wordt des te meer druk je moet zetten. Een ontwerp met dunne lijnen heeft vanzelfsprekend minder druk nodig dan een ontwerp wat bestaat uit grote vlakken.

Pin0

 • houten stadsplattegrond of dorpsplattegrond laten maken

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95
 • stempel laten maken logo

  Stempel laten maken

  vanaf 9.90
  Bekijk product
 • Versafine Clair Nocturne stempelinkt zwart

  VersaFine Clair Nocturne

  prijs | 5.50