niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Geboortekaartje op hout

Een geboortekaartje op hout kun je zelf maken met een gave geboortestempel. Door de uitstraling van het hout in combinatie met het authentieke karakter van een stempel krijg je een stoere en unieke uitstraling.

Hoe werkt dit?

Wanneer je jullie geboortekaartje op hout zou willen laten drukken kijken we vooraf samen naar jullie wensen. Wellicht hebben jullie een eigen ontwerp, al enkele ideeën of willen jullie dit volledig bij mij neerleggen. Alles is mogelijk!

Samen kijken we hoe het ontwerp het beste omgezet kan worden naar een werkbaar resultaat. Bijna alle ontwerpen zijn mogelijk, maar doordat je elk kaartje een-voor-een met de hand gaat drukken zijn er wel enkele zaken om rekening mee te houden.

In veel gevallen kan een deel van het kaartje al gestempeld worden voordat jullie kindje geboren is. Dit is natuurlijk heel fijn in de drukke eerste weken van de kraamtijd. Na de bevalling ontvangen jullie dan de laatste stempel(s) en kan het kaartje afgerond worden. Soms moet er dan nog veel gestempeld worden, maar het kaartje kan ook zo gemaakt worden dat jullie enkel nog de geboortedatum in het ontwerp hoeven te stempelen.

Geen zin om zelf te stempelen? Ik kan dit ook voor jullie doen! Jullie ontvangen dan enkele dagen na geboorte het volledige pakket in huis.

Waar komt het hout vandaan?

Voor gestempelde geboortekaartjes op hout wordt veelal triplex gebruikt. Dit hout is op veel plekken te verkrijgen. Omdat mijn studio gedeeld wordt met een meubelontwerper kan ik dit hout ook voor jullie leveren. Het wordt dan op het gewenste formaat gezaagd en geschuurd.

Waar moet ik rekening mee houden bij een gestempeld geboortekaartje op hout?

Door het karakter van het hout en de stempels dien je rekening te houden met enige imperfectie. Dit is natuurlijk ook wat een kaartje als deze uniek maakt. Doordat je gaat stempelen zullen er ook enkele kaartjes mislukken. Het is daarom aan te raden om 10-15% extra plaatjes hout te bestellen zodat je wat ruimte hebt voor fouten.

Als laatste moet je er rekening mee houden dat hout zwaarder is dan papier, waardoor je meer geld aan postzegels kwijt zult zijn.

Geïnspireerd geraakt? en wil je jullie geboortekaartje ook op hout drukken? Neem eens contact op voor prijzen en de mogelijkheden!


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0