niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Zelf een geboortekaartje drukken

Zelf een geboortekaartje drukken? Jankees deed het vandaag!

Het geboortjekaartje van mijn zoon vormde het begin van Karakter Prints. Ik was toen op zoek naar een bijzondere kaart en kwam uit bij de ambachtelijke druktechniek. Dat ik en mijn vrouw hier niet in alleen staan heb ik het afgelopen jaar wel gemerkt. Inmiddels zie ik dagelijks de tofste Letterpress geboortekaartjes voorbij komen van collega drukkers op Instagram en Facebook.

Ook Jankees en Marjolein kozen voor de ambachtelijke druktechniek.

De afgelopen week ontving ik telefoon van Jankees. Hun dochter Soof was geboren! Ik heb eerder deze week al de eerste drukgang voorbereid. Dit omdat hier geen gegevens als naam, gewicht en lengte in kwamen. Ik was van plan om de eerste drukgang van het geboortekaartje al klaar te hebben, maar Soof was me voor! Snel heb ik toen de eerste kleur van het geboortekaartje gedrukt en vandaag drukte we samen de tweede drukgang op mijn kleine Adana pers. Op internet wordt afgeraden om kaartjes van dergelijke grote op deze pers te maken, maar met een dosis eigenwijsheid en wil kom je een heel eind. Dat hij niet 100% perfect is geeft het kaartje een bijzonder karakter en hé! Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze het kaartje van hun eigen zoon of dochter met de hand gedrukt hebben?

Het geboortekaartje van Soof werd trouwens ontworpen door Marjolijn en zo heeft zowel vader als moeder bijgedragen aan dit kaartje. Het ontwerp laat veel ruimte over voor het mooie papier, wat het bijzonder geschikt maakt voor letterpress drukwerk.

Ook zelf een geboortekaartje drukken?

Een bijzonder letterpress geboortekaartje is één van de mooie herinneringen aan een speciale gebeurtenis. Graag wil ik je de mogelijkheid aanbieden om dit extra karakter te geven, door je te betrekken in het drukproces. Alles wat ik doe is 100% handwerk en door hier als vader, moeder, bruid in spé of noem maar op, letterlijk je handen aan vuil gemaakt te hebben, geeft dit het kaartje een extra persoonlijk karakter. Is je interesse gewekt?
Neem dan contact met me om de mogelijkheden te bespreken.


 • Stempel laten maken van logo, tekst of afbeelding

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0