niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

In de Media; visitekaartje stempel voor boekboetiek.be

Vanwege de 250e like op Facebook gaf ik onlangs een aantal Prints en Stempels weg. Een van de winnaars was Annelies Mensch van Boekboetiek.be. Op haar blog schrijft ze over haar passie voor lezen. Op haar verzoek ontwierp en maakte ik een visitekaartje stempel.

De laatste tijd krijg ik steeds meer vragen voor visitekaartjes stempels. Naast dat het een leuke alternatief is in een vergelijkbare prijscategorie als de goedkopere
drukwerkaanbieders, is het ook een manier om op te vallen. Het stoere en rauwe karakter van een stempel in combinatie met een leuk papier zorgt voor opvallende kaartjes. Veel mensen kiezen voor blanco kraft kaartjes, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan bijzondere alternatieven, zoals een stukje hout, stukken telefoongids of misschien zelfs glas.

Visitekaartje stempel

Je kunt je eigen ontwerp opsturen, maar ik kan ook wat voor je ontwerpen. Je geeft dan je ideeën door, waarna ik aan de slag ga. Wanneer we beide tevreden zijn maak ik een stempel en verzend ik deze zo snel mogelijk.

Eergisteren werd ik via Twitter verrast met een bericht. Annelies had op haar blog aandacht geschonken aan de stempels van Karakter! En zo werd een win-actie een win-win situatie 🙂

De blogpost over Karakter vind je hier.


 • Stempel laten maken van logo, tekst of afbeelding

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0