niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Get Impressed

En dan sta je in eens in een fantastisch mooi boek tussen je letterpress helden! Tot de dag dat ik dit mooie letterpress boek in handen had hield ik nog een slag om de hand, maar nu is het eindelijk daar! Een mooie uitgave van de in China gevestigde uitgever Sandu Publishing.

The Revival of Letterpress and Handmade Type

Dit boek richt zich op de hedendaagse toepassingen van de eeuwenoude boekdruktechniek, waarbij ook aandacht is voor de oorspong en de geschiedenins van letterpress. In het boek worden musea, drukkers, ontwerpers en drukkerijen uitgelicht die ieder op hun eigen manier bezig zijn met letterpress

Helden

In het boek sta ik letterlijk tussen al mijn favoriete Letterpress Artiesten, zoals Brad Vetter, Chris Chandler, the School of Bad Printing en David Wolske. Naast uitgebreide fotoseries vind je in het boek interviews en mooie achtergrondverhalen. Het geeft daarmee een mooi inkijkje in ieders werwijze. Zo zie je hoe divers de eeuwenoude boekdrukkunst nog steeds ingezet kan worden.

Tintenkillers

Op mijn pagina’s vind je veel werk wat ik maakte met Tintenkillers Dit omdat ik bewust kies om letterpress te gebruiken voor onderwijstoepassingen. Waar we op veel gebieden perfectie nastreven kan met letterpress nooit perfect werk gemaakt worden. Zeker niet op de manier waarop dit door mij ingezet wordt in het onderwijs. DIt in combinatie met collegekunst levert daardoor een krachtig middel op wat we inzetten tijdens de workshop van Tintenkillers. Onorthodox, verrassend en ver buiten de gebaande paden dagen we kinderen en volwassenen uit. Juist door de ongebruikelijke materialen ontstaan nieuwe dynamieken en kunnen thema’s op originele wijze besproken worden, wat onlosmakelijk verrassende opbrengsten met zich mee brengt.


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0