niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Stof bedrukken

Basisschool Mikado in Blerick had vandaag hun 2-jaarlijke Mikadoe-dag. Vandaag gingen we geheel in lijn met het Kinderboekenweek thema op reis naar Zuid-Amerika. Weet je wel dat werelddeel waar Egypte, Nigeria en Amerika in ligt!

In de workshop van vandaag lieten we ons inspireren door de kleurrijke traditie van de kledingdracht uit deze landen. Althans, onze fantasie hielp ons een handje want terecht werd aan het einde van de workshop opgemerkt dat we helemaal geen voorbeeld te zien kregen! …en laat dat nou juist de bedoeling zijn geweest!

Stempels maken

We begonnen deze workshop met het maken van eigen stempels. Patronen, letters, Pokemons en Spidermans. Alles werd gemaakt geheel in lijn met de Zuid-Amerikaanse traditie, nou ja bijna dan!

Door te krabben in de stempelrubber werden ingewikkelde composities gemaakt door de kinderen van groep 5,6,7 en 8. Waar nodig werd hulp geboden aan elkaar

Tasjes bedrukken

Iedereen ging vandaag met iets tastbaars naar huis. Als ondergrond werden katoenen tasjes bedrukt. Gave kleurencombinaties, een experiment hier en daar en gebruik makend van elkaars stempels werden de tasjes tot ware kunstwerken omgetoverd.

Complimenten aan deze groep van Mikado voor hun harde werk!


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0