niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

stempelworkshop kinderen bs de Kasteeltuin

Workshop kwaliteiten

Bij Basisschool de Kasteeltuin in Roermond gaan ze aan de slag met kwaliteiten. Hoe herken je deze? Kun je deze benoemen naar jezelf en anderen? en wat betekenen ze? Het kwaliteitenspel werd gebruikt, maar graag zouden ze hier verdieping in aanbrengen om het levendiger en tastbaarder te maken.

Stempelworkshop

De afgelopen week was ik op de basisschool op een stempelworkshop te geven aan de kinderen van gro
ep 7. Samen met de lerares bedachten we een kwaliteitenpaspoort. Dit paspoort moet een dynamisch onderdeel van het komende leerjaar worden. Een paspoort waarin kinderen persoonlijke kwaliteiten en ervaringen kunnen zetten, maar ook een paspoort waarin andere kinderen kunnen werken om bijvoorbeeld iemand kwaliteiten toe te kennen. En wat is een paspoort zonder stempels?


Aan de kinderen van groep 7 de pittige opdracht om van elke kwaliteit een stempel te bedenken. Een leuk konijntje of huisje is zo bedacht, maar hoe beeld je vriendelijk, behulpzaam of netjes uit? Owja! – Smileys mochten niet worden gebruikt!


Na een creatieve work-out gingen we aan de slag. Het werken met gutsjes
was totaal nieuw voor de kids. Met vallen en opstaan werd geleerd op welke wijze het best gewerkt kan worden, welke dingen wel- of nietmoesten worden weggesneden en in welke mate details gebruikt kunnen worden. Uiteindelijk slaagde de kinderen er in bijzondere iconen te bedenken in deze workshop. Creativiteit waar volwassenen een puntje kunnen zuigen!


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0