niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Stempel op maat laten maken

Dat stempels heel divers ingezet kunnen worden bewijst de afgelopen maand maar weer eens. Zo maakte ik geboortestempels, visitekaartjes stempels, stempels voor op hout en tasjes en natuurlijk een heleboel stempels waarvan ik de uiteindelijke bestemming helemaal niet ken.

Geboortestempel

Een hardloper op dit moment is de stempel voor geboortekaartjes. Steeds meer toekomstige ouders laten zich inspireren door het authentieke en imperfecte karakter van stempels en maken zelf een ontwerp of laten bij mij een ontwerp op maat maken. Zelf vind ik dit ook erg gaaf om te doen, wat me heeft doen besluiten de ‘3,2,1…Go!’ serie te maken. Een serie kaarten waarbij je zelf de uiteindelijke drukvorm kiest. Stempelen, letterpress of digitaal gedrukt. Zo zit er altijd voor iedere smaak en portemonnee een gaaf kaartje bij.

Bedrijfsstempel

Ook kiezen nog steeds veel ondernemers voor een stempel. Zo maakte ik voor Harrie Rombouts een gave waardebon stempel. Deze stempel werd op hout gestempeld, waardoor hij helemaal aansluit bij de meubelmaker.

Daarnaast gebruiken veel ondernemers de stempels om bv hun papieren tasjes te drukken.

Een andere toepassing voor bedrijven is het gebruik van een stempel als visitekaartje. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het kaartje van Duurzaam Vlechtwerk. Deze stempel kan op diverse gerecyclede papieren gedrukt worden, waardoor deze mooi aansluit bij de filosofie van het bedrijf van Jeske.

Stempel laten maken?

Loop je zelf ook al een tijdje rond met een idee of zoek je een gave toepassing. Neem gerust vrijblijvend contact op om eens naar de mogelijkheden te kijken.

Wist je trouwens dat de meeste stempels ergens tussen de 20 en 35 euro kosten?


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0