niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

3,2,1…GO!

Een nieuwe serie kaartjes bij Karakter Prints! Een serie die tegenmoet komt aan de diverse wensen van klanten en past binnen elk budget.

Wat houdt het in?

De 3,2,1…GO! serie is zo ontworpen dat de kaarten geschikt zijn voor 3 verschillende drukvormen. Alle vormen leveren een mooi resultaat op, maar iedere vorm heeft zijn eigen Karakter. Karakter levert het volledige pakket van papier tot drukwerk en van envelop tot lint, zodat jullie ongestoord naar jullie huwelijk of uitgerekende datum toe kunnen werken.

De opties

Digitaal drukwerk; De meeste geboortekaartjes in Nederland worden nog altijd op deze manier gedrukt. De kaartjes worden dan geprint met een grote digitale printer. Het ontwerp zoals je dit kent van het computerscherm zal 1-op-1 overkomen met het eindresultaat (kleur kan afhankelijk van de monitor verschillen), levertijd is snel en je hoeft zelf enkel nog de kaartjes in de envelop te stoppen.

Nadeel van deze drukvorm is dat het papier niet dikker dan 350 grams kan zijn.

Stempels; Ik durf bijna te voorspellen dat dit een nieuwe trend gaat worden! Wanneer je een geboortekaartje als stempel besteld ontvang je van mij een leuk pakketje thuis met een stapel blanco kaartjes. Zelf ga je dan aan de slag om de kaartjes te bestempelen. Elk kaartje krijgt hierdoor z’n eigen unieke karakter met een mooie handgemaakte look. Het is natuurlijk ook nog eens extra bijzonder dat je deze kaartjes zelf gedrukt hebt!

Meestal kun je al een deel van de stempels voor de geboorte zetten, waardoor je achteraf enkel nog de datum of naam hoeft toe te voegen.

Ik heb verschillende soorten papier voor deze kaarten. Ook mooi dik papier. Optioneel kan ik de kaartjes ook voor je stempelen.

Letterpress; Letterpress is de techniek waar Karakter ooit mee begon. Op oude drukpersen druk ik het ontwerp verdiept in het dikke papier. Ook hierbij kun je kiezen uit verschillende papieren.

Het dikke papier, de mooie indruk en vette inkt geven het kaartje een authentieke uitstraling.

Hoe werkt het?

Op mijn site vind je de verschillende ontwerpen. Via het keuzemenu zie je meteen wat een kaartje zou kosten bij de gewenste drukvorm en aantallen. Je kunt het kaartje bestellen via de webshop of bel of mail me om je wensen door te nemen.

Bij een akkoord ga ik het kaartje aanpassen met jullie gegevens. Het is altijd mogelijk ook nog een aanpassing in het ontwerp te doen!

Nadat jullie kindje geboren is stuur ik het kaartje zsm op. Levertijd is bij digitaal drukwerk en stempels ca 2 werkdagen. Bij letterpress 2 a 3 werkdagen.

Indien je gaat stempelen kan ik jullie al eerder de stempels sturen die vooraf gedrukt kunnen worden, zodat dit niet meer hoeft in de hectische kraamperiode.

Bekijk de hele collectie hier!


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0