niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Origineel letterpress geboortekaartje

Bij Puk had mamma nog tijd om ca 100 kaartjes te borduren. Dat werd bij kindje nummer twee toch een te grote opgave. Iets met volle agenda’s en evenvolle poepluiers.

In een zoektocht naar een origineel geboortekaartje kwamen de ouders van Doris en Puk bij mij uit. Gelukkig kreeg ik in de uitvoering carte blanche, waardoor ik de fantasie de vrij loop mocht laten.

Met een afgesproken budget in mijn achterhoofd ging ik aan de slag met de uitwerking. Dit keer kon en mocht het vanalles worden. Stempels, letterpress….alle opties hielden deze ouders open.

Origineel geboortekaartje met borduurpatroon naald en draad

Borduurpatroon drukken

Vanaf het begin wist ik dat ik iets wou gaan doen met het borduurpatroon. Ik bedacht om het wiegje uit het eerste kaartje na te tekenen in een kruisjespatroon. Door in letterpress zonder inkt te drukken (blinddruk) werd het mogelijk dit patroon zichtbaar in de kaart te drukken. Daarmee waren we er echter nog niet! Ik vond dat er wel een extra speels element aan toegevoegd mocht worden. Dit betekende dus dat ik samen met mijn vrouw ca 100 kaartjes mocht gaan voorzien van twee steken. Aan de ontvanger van de kaart de taak het kaartje af te maken. Naald en draad werden immers meegestuurd met de kaart!

Origineel geboortekaartje met borduurpatroon

Ook op zoek naar een origineel geboortekaartje? Neem vrijblijvend contact op of kom eens op bezoek in mijn studio!


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0