niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Letterpress Zwart Wit

Zwart wit saai? Echt niet! Letterpress geboortekaartjes of trouwkaarten in zwart wit hoeven helemaal niet saai te zijn. Sterker nog…Met een mooi ontwerp en het juiste papier blijkt een zwart wit letterpress kaart bijzonder stijlvol te zijn.

Less is more

Zwart wit drukwerk leent zich bijzonder goed voor basic ontwerpen. Door de diepe indruk in het papier komt het ontwerp mooi uit en worden de kaartjes bijzonder mooi.

Zwart wit geboortekaartje

Een mooi voorbeeld van een eenvoudig geboortekaartje in zwart wit is dit letterpress kaartje voor Jazz. Dit kaartje werd gedrukt op bijzonder handgeschept papier uit Portugal, wat gemaakt wordt uit oude kleding. De letters en bolletjes vallen mooi verdiept in het papier. Super basic, maar heel erg mooi!

Zwart wit trouwkaart

Ook trouwen in klassiek zwart wit gaat prima! In kleding een veelgebruikte combi, maar ook voor de styling en dus ook de trouwkaarten een mooie combi. Samen met een stijlvolle envelop is dit prachtige combi.

Zwart wit visitekaartjes

Letterpress visitekaartjes in zwart wit zijn wellicht wat meer voorkomend. Ook hiervoor geld hetzelfde als hierboven al genoemd. Door het mooie papier en de diepe indruk is dit een mooie combi voor zakelijke visitekaartjes.


 • Stempel laten maken van logo, tekst of afbeelding

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0