niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Geboortekaartje op hout

De afgelopen maanden heb ik verschillende geboortekaartjes op hout gemaakt. Voor het maken van de afdruk maakte ik gebruik van een stempel op hout. Het stoere karakter en de authentieke look van een stempel geven het kaartje een bijzondere uitstraling. Het maakt hierbij niet uit of je kiest voor een strak design of juist wat stoerder en ruwer.

Update! Vergeet ook zeker niet eens naar mijn nieuwe collectie houten geboortekaartjes te kijken!

Handgetekende stempel op hout

Het kaartje van Kenny bijvoorbeeld, werd met door mij (en zijn grote broer) met de hand getekend en daarna gedigitaliseerd om er een stempel van te maken. Beide ouders hebben bijhoorlijk wat tattoo’s waar de zwaluw een verwijzing naar was. Omdat Kenny geadopteerd werd uit Haïtie lieten we de zwaluw een reis van het Haïtie naar Nederland maken.Houten geboortekaartje verven

Een heel ander kaartje werd het kaartje voor Fenn. Ook dit geboortekaartje werd gedrukt op hout, maar verschilt weer volledig qua design. Leuk detail in dit kaartje is de geschilderde onderkant. Dit zorgt voor een leuk contrast. Dit kaartje werd voor de geboorte geschilderd. Ook de stempel aan de voorkant werd alvast gezet. Na de geboorte werd de stempel voor de achterkant gemaakt en op het hout gestempeld. Een klus die in ca 1 uur tijd gebeurd is (uitgaande van 100 kaartjes). Het stempelen van de houten kaartjes kun je zelf doen of aan mij uitbesteden.

Stempelinkt voor hout

Voor hout zijn er diverse soorten inkt te koop in verschillende kleuren. Belangrijk is dat de inkt niet in het hout gaat zuigen. Hier zijn specifieke inkten voor te verkrijgen. Uiteraard help ik je hier graag bij!


Grote variant

Voor Kenny maakte ik ook een grote variant van het geboortekaartje. Deze werd digitaal gedrukt op hout. Deze grote versie van het geboortekaartje is fantastisch om op de kinderkamer op te hangen!

Ook het hout is overigens via Karakter Prints leverbaar. Interesse? Neem maar eens contact op!


 • Stempel laten maken van logo, tekst of afbeelding

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0