niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Letterpress trouwkaart


In het voorjaar is het goed te merken dat het trouwseizoen weer begonnen is. Verliefde koppels melden zich dan voor een letterpress trouwkaart om hun gasten een bijzondere uitnodiging voor hun huwelijk te sturen.

Ook dit jaar mocht ik weer diverse trouwkaarten ontwerpen en drukken. Qua stijl liep het uiteen van bohemian tot strak.

Net zoals bij de outfits en de trouwlocatie is de aankleding van het geheel belangrijk. Met de klant kijk ik hoe de letterpress uitnodiging het mooist tot zijn recht komt. Samen zoeken we naar een passende envelop of een mooie manier om verschillende kaartjes samen te binden.

Trouwstempel

Vrijwel altijd kiezen we ervoor om het geheel te voorzien van een mooie trouwstempel die we uiteraard zelf maken. Deze stempel zorgt ervoor dat we op een budgetvriendelijke manier het ontwerp van de uitnodiging door kunnen trekken naar de envelop. Een trouwstempel van bijvoorbeeld de initialen van het bruidspaar zorgt voor een mooi detail op de flap van een envelop.

Deze stempel is daarnaast breed inzetbaar voor bijvoorbeeld het boeket, de tafelschikking of bedankjes na het feest. We verkopen labels die hiervoor leuk te gebruiken zijn.

Verbinden

Veel stellen kiezen ervoor om de details van de huwelijksuitnodiging op een apart kaartje te vermelden. Zo kun je gasten voor specifieke onderdelen van het progra
mma uitnodigen en/of bv onderscheid tussen dag- en avondgasten maken. Een veel gekozen is dan om het pakketje doormiddel van een mooi koord te verbinden. Eventueel centraal opnieuw voorzien van een mooi label met een stempel. Op deze manier krijgt het pakket een exclusieve uitstraling zonder dat dit meteen in de papieren loopt. Ter indicatie: Een trouwkaart is er al vanaf 180 euro en een stempel vanaf 20.

Ontwerp Trouwkaart

Ook het ontwerp kunnen we uiteraard voor je verzorgen. De letterpress trouwkaarten uit dit bericht zijn bij Karakter ontworpen. Daarnaast werken we soms samen met andere ontwerpers wanneer een stijl beter bij hen past. We vinden het belangrijk dat jullie krijgen wat jullie zoeken! De kosten van een uniek ontwerp beginnen bij 75 euro.

Daarnaast hebben we een standaard collectie met ontwerpen. Deze zal langzaam uitgebreid worden met nieuwe ontwerpen in diverse stijlen.


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0