niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Fluor kleuren in Letterpress

De kracht van letterpress zit hem vaak in de eenvoud. Een subtiele afbeelding op een mooi papier kan een bijzonder kaartje opleveren. Ook kleur is hierin heel belangrijk. Het gebruik van Fluor kleuren in Letterpress kan daarbij ook voor bijzondere resultaten zorgen.

Van Son

Bij Karakter worden de inkten van Van Son gebruikt. Deze inktfabrikant uit Hilversum is wereldwijd een van de koplopers op het gebied van inkt voor letterpress. Ook de Fluor kleuren die we gebruiken komen van deze fabrikant.

Shine Bright Like a Diamond

Letterpress komt het mooiste tot zijn recht op matte papieren. Deze papieren geven een kaartje een luxe en authentieke uitstraling. Nadeel is dat kleuren mat uitslaan. Bij de standaard inkten is dit geen enkel probleem en is dit juist mooi, maar bij fluor kleuren is dit iets om rekening mee te houden. We weten inmiddels wanneer het gebruik van fluor inkt van meerwaarde kan zijn en kunnen je een passend advies geven wanneer je op zoek bent naar het gebruik van fluor kleuren in letterpress.

Fluor kleur op snede

Naast het gebruik van deze fluor kleuren tijdens het drukken is het ook erg mooi om deze inkten te gebruiken bij het maken van een kleur op snede. Bij het maken van een kleur op snede verf je de zijkanten van het kaartje. De fluor inkt zorgt ervoor dat je kaartje een ware blikvanger wordt. Ook als hij verstopt ligt onder een stapeltje andere kaartjes.

Heb je een leuk idee over het toepassen van Fluor Kleuren in je ontwerp? Wil je een geboortekaartje met een stralende kleur? of wil je een opvallend letterpress visitekaartje? Neem eens contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Wedden dat we iets tofs kunnen bedenken?


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0