niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Laten we samenwerken!

De Corona crisis is ook bij mij duidelijk merkbaar. Een maand vol workshops en evenementen wordt nu ineens rustig. Rustig voor Karakter althans, want thuis draaien we overuren met twee kinderen van 4 en 6 die door de woonkamer stuiteren 🙂

Ondertussen gooi ik mijn agenda om en focus ik me op de toekomst. Ik werk op de achtergrond aan gave projecten met Tintenkillers, een leuke samenwerking binnen de Frisfabriek en nieuwe designs voor de geboortekaartjes. Dit laatste wil ik vooral niet alleen gaan doen en daarom ook deze oproep!

Ontwerp je eigen letterpress collectie!

Heb je ook wat minder werk door de Corona maatregelen?
Zou je het tof vinden om jouw ontwerp in letterpress gedrukt te zien?
Wil je net zoals Dewi of Marjolein een eigen collectie kaartjes maken die via mijn website aangeboden worden?

Dan hoor ik graag van je! Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe het werkt

Wanneer we besluiten samen te gaan werken zijn dit de vervolgstappen:

Kom zelf drukken!

Om je kennis te laten met de druktechniek nodig ik je uit om een keer samen te komen drukken. Ik laat je de werkwijze, papieren en verschillende technieken zien en natuurlijk kruip je zelf ook even achter de pers. Hierdoor krijg je een gevoel bij de techniek en de mogelijkheden. Dit doen we uiteraard pas weer op het moment dat dit weer op een verantwoorde manier mogelijk is.

Workshop je eigen geboortekaartjes drukken

Samenwerken?

Wanneer deze oproep je aanspreekt kom ik graag met je in contact. Stuur me je gegevens en wellicht ook al wat eerder werk naar info@karakterprints.nl en ik neem sowieso contact met je op!


 • Stempel laten maken van logo, tekst of afbeelding

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0