niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Houten plattegrond laten maken

Bij de Frisfabriek bundelen we graag onze krachten! Karakter Prints en de meubelmakers van de Frisfabriek hebben samen houten plattegronden ontwikkeld. Plattegronden leverbaar in verschillende maten die gaaf passen in elk interieur.

In de studio van Karakter worden de ontwerpen klaargemaakt en naar beneden gestuurd, waar de jongens van de Frisfabriek aan de slag gaan met de laser. Door deze korte lijnen, kunnen we deze houten kaarten tegen een schepre prijs aanbieden!

houten stadsplattegrond utrecht lasergesneden uit multiplex

Stadsplattegrond op maat

Of je nu in Gronsveld, Drachten, Venlo of Utrecht woont. Voor elk dorp of stad maken we de plattegrond op maat. In de komende tijd zullen we steeds meer digitale voorbeelden van de houten plattegronden gaan toevoegen aan de website. Tot die tijd is het mogelijk om vrijblijvend een digitaal voorbeeld op te vragen.

Liggen of staand

De plattegronden worden zowel liggend als staand gemaakt. Dit heeft te maken met zowel de lengte van de naam van een dorp of stad als ook met de vorm van de plattegrond zelf. Sommige dorpen of steden passen beter in het liggende ontwerp, waar andere mooier passen als deze in een recht ontwerp worden geplaatst. 90% van de ontwerpen wordt staand opgemaakt.

Dialect

We krijgen regelmatig de vraag of een plattegrond ook gemaakt kan worden in een streektaal. Dit kan! Geef bij bestelling aan dat je dit zou willen. Wanneer je bijvoorbeeld een plattegrond van Roermond zou willen in het dialect vul je bij de plaatsnaam tussen haakjes de plaatsnaam in het dialect in. Bijvoorbeeld: Roermond (Geschreven als Remunj). Let op! Speciale tekens boven letters zijn in het ontwerp niet mogelijk.

Gebrand

Door de felle laserstraal wordt de vorm van de houten dorp- of stadsplattegrond uit het hout gebrand. Dit zorgt voor roetvorming aan de zijkanten van de lijnen. Vooral bij dunnere lijnen en uiteindes kan dit ook aan de voorkant roetvorming geven. Een effect wat onvoorspelbaar is en door ons wordt omarmt, doordat dit het product karakter geeft.

Staat mijn straat er ook zeker op?

We kunnen nooit 100% garanderen dat alle straatjes er op komen, maar doen ons best de plattegronden zo gedetailleerd mogelijk te maken. We gaan bij het maken van het ontwerp uit van de dorpskern, waardoor het in sommige gevallen kan zijn dat delen van het buitengebied wegvallen. Dit is onoverkomelijk.

Anderzijds zorgen de fijne details er voor dat, met name bij grote steden, sommige straatjes erg dun worden. Deze dunnen lijnen zijn daardoor automatisch wat donkerder gekleurd. Wanneer je dit niet wilt kun je het beste plattegronden vanaf a3 formaat bestellen.

Actie!

Deze samenwerking kwam mede tot stand doordat we door de Corona maatregelen veel binnen aan het werk zijn. Om onze klanten een hart onder de riem te steken verloten we elke week een plattegrond op maat onder de klanten die een foto van hun plattegrond delen op social media!


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0