specialist in analoog drukwerk | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden

Geboortekaartje stempelen

De afgelopen weken zijn er weer verschillende klanten aan de slag gegaan om hun eigen geboortekaartjes te stempelen. Mooie papieren in combinatie met het unieke karakter van een stempel zorgde voor gave eindresultaten.

Geboortestempel

Een geboortestempel kan ik op maat voor jullie ontwerpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Daarnaast biedt Karakter de unieke 3,2,1 serie aan, waarbij je een ontwerp kiest en vervolgens de keuze hebt uit drie drukvormen. Print, letterpress of dus stempelen.

Wat is de werkwijze?

Vrijwel alle klanten twijfelen in eerste instantie over de keuze van een stempel. Dit omdat ze verwachten dat dit veel werk zal zijn en/of dat het lastig is om een mooie afdruk te maken.

Niets blijkt echter minder waar! Een geboortekaartje stempelen gaat in rap temp.

De enveloppen en het papier worden op elk gewenst formaat door Karakter geleverd. In het pakketje ontvangen jullie ook de geboortestempels en de diverse soorten inkt. Hierna kunnen jullie zelf aan de slag. Vaak kan al een gedeelte van de kaart voorafgaande aan de geboorte gestempeld te worden.

De kaartjes worden zo ontworpen dat het haalbaar is om een mooi resultaat te leveren. Daarnaast zijn stempels vrij vergevingsgezind. Het kaartje krijgt een authentieke uitstraling wanneer niet alles even goed dekt of een beetje scheef staat. Ook hiermee wordt in het ontwerp rekening gehouden.

Unieke kaartjes!

Wil je zelf ook aan de slag met een uniek kaartje? Neem vrijblijvend contact op!

Wist je bijvoorbeeld dat je ook geboortekaartjes kunt stempelen op leer, stof, hout, beton, kartonresten enz.?

Pin0

 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95
 • ronde stempel logo bestellen

  Stempel laten maken

  vanaf 12.90
  Bekijk product
 • Versafine Clair Nocturne stempelinkt zwart

  VersaFine Clair Nocturne

  prijs | 5.50
0