niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Druktemakers op Egopop


Karakter Prints op een festival! Jazeker! Wat me als muzikant niet lukte, lukt nu dan alsnog als drukker. Zoals jullie wellicht weten is Karakter Prints sinds kort uitgebreid met een speciale kinderafdeling. Onder de naam Druktemakers geef ik workshops en ben ik in te huren voor educatieve activiteiten en evenementen rond boekdruk en creativiteit. En zo stond ik afgelopen weekend dus met Druktemakers op Egopop. En man wat was het leuk! Het weer zat mee, de kinderen waren enthousiast en de eindresultaten waren super!

Kinder workshops

We kregen een uitgebreide hoek op het terrein van de Dotje’s
Dansfabriek, welke we in de dagen voor het festival inrichtte met Eddy Brummans van Just Blocks. Onze Area bestond uit drie delen.Voorop stond het drukken van een gezamelijke festivalposter. Hiervoor namen we o.a. 60 meter papier, verschillende drukpersen en houten boekdrukletters mee. Daarnaast was er een tattoo booth waar kids (en opa’s) tijdelijke tattoo stempels konden laten zetten. (Althans tot op zekere hoogte, want nadat armen en benen volledig bedekt waren besloten we toch echt dat buiken niet zo’n goed idee zouden zijn (sorry dames!).


In de Rock ‘n Roll Highschool werd een fotobooth ingericht waar kids hun eigen Rock ‘n Roll moves op de foto konden laten zetten. Uiteraard met luchtgitaren!

De hele festivalmiddag en -avond bleven enthousiaste kinderen en ouders hun weg richting ons terrein vinden. De muur die we met de resultaten beplakten werd daardoor steeds verder gevuld. Rond de klok van acht werden de laatste prints gemaakt en onder de nodige ‘ooohs’ en ‘jammers’ pakte we onze spullen in om
daarna zelf nog even te genieten van het festival.

Ook een workshop boeken?

Druktemakers is te boeken voor grote evenementen, maar ook voor kinderfeestjes en activiteiten op scholen. Denk hierbij aan stempels maken, drukken en posters maken. Er zijn vele mogelijkheden. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Fotocredits; Maartje v Berkel en Druktemakers


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0