niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

stempel laten ontwerpen

Dagelijks krijg ik aanvragen voor stempels van logo’s, geboortekaartjes en andere ontwerpen aangeleverd. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen beschikt over een logo, ontwerpvaardigheden en/of hier geen tijd voor vrij kan maken. Daarom is het bij Karakter ook mogelijk een persoonlijk ontwerp voor een stempel te laten maken.

Een stempel laten ontwerpen; hoe ga je te werk?

Als je me benaderd voor een persoonlijk ontwerp ga ik met je kijken naar je wensen. Moet het bijvoorbeeld aansluiten bij een concept? zoals bv een mediterraans thema voor een bruiloftsstempel. Heb je bepaalde voorbeelden die je mooi vind? (Pinterest en Instagram zijn een perfecte inspiratiebron!) en moet het een strak of juist speels ontwerp zijn?

Nadat we besproken hebben hoe de stempel er ongeveer uit moet komen te zien ga ik aan de slag. Meestal maak ik enkele opzetjes, waarna het aan jou is om feedback te geven. Kleine aanpassingen zijn mogelijk en als je het helemaal niks vind hoor ik het ook graag, dan ga we op basis daarvan weer aan de slag.

Nadat er overeenstemming is over het ontwerp maak ik de stempel en zo is ook voor jou een persoonlijke stempel binnen handbereik.

Enkele voorbeelden

Wat kost het laten ontwerpen van een stempel?

Voor het aanpassen of maken van een stempelontwerp reken ik een uurtarief van 30 euro (incl. BTW). Wanneer het enkel typografisch is ben ik meestal in een half uur tot een uur klaar. Wanneer er ook een tekening bij gemaakt moet worden duurt het 1 tot 2 uur.

Wat doe je niet?

Ik kopieer geen werk van anderen. Wanneer je me dus vraagt iets na te maken zal ik daar nee op antwoorden. Wel kan ik iets in een vergelijkbare stijl maken.

Ook een stempel laten ontwerpen? Neem vrijblijven contact met me op of kom een kop koffie drinken in de werkplaats!


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0