niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Standaard assortiment letterpress geboortekaartjes


Je wilt een letterpress geboortekaartje, maar beschikt niet over ontwerpers-skills of een vormgever in je omgeving? Geen probleem! Naast de mogelijkheid om bij Karakter een eigen ontwerp te laten maken vanaf 75 euro, bieden we nu ook enkele standaardontwerpen aan in de webshop. Op deze manier proberen we authentieke kaartjes voor iedereen toegankelijk te maken.

Hoe het werkt…

Het concept is simpel! Jij kiest een ontwerp en wij maken voor jullie het kaartje. Voordat we gaan drukken hebben we contact met elkaar om samen door te nemen welke aanpassingen nodig zijn.

Natuurlijk passen we de teksten naar jullie wens aan, maar ook uitgebreidere opties zijn mogelijk. Zo kun je meebeslissen over de  kleuren, kun je kiezen uit diverse papiersoorten (van goedkoop, tot duurder en van katoenpapier tot kraft) en kun je kiezen om al dan niet kleur op snede (gekleurde zijkanten) toe te passen. Ook aanpassingen is het ontwerp zijn tegen geringe meerprijs mogelijk.

De serie bestaat nu nog uit een lijn geboortekaartjes, maar deze zal snel uitgebreid worden, met trouwkaarten en natuurlijk nog meer geboortekaartjes.

Je hebt al een ambachtelijk gedrukt letterpress geboortekaartje vanaf 200 euro.


 • Stempel laten maken van logo, tekst of afbeelding

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0