specialist in analoog drukwerk | gratis verzending vanaf 50,- | niet goed geld terug garantie

Letterpress trouwkaart handgeschept papier

Het afgelopen trouwseizoen maakt eik weer verschillende trouwkaarten. Een aantal daarvan werden gedrukt op handgeschept papier. Het karakter van dit papier met z’n oneffenheden en schepranden in combinatie met letterpress zorgen voor een heel bijzondere uitstraling. En het leukste! Dit hoeft nog niet eens duur te zijn!

Zelf papier maken

Bruidegom Rick besloot zelf papier te gaan maken uit eierdozen. Een ambachtelijk proces waarbij pulp wordt gemaakt van het papier van deze dozen. Het eindresultaat mag er zeker zijn! Het papier voelt bijzonder zacht aan en door de dikte kan er erg mooi verdiept in worden gedrukt.

Handgeschept papier

Geen zin om zelf papier te maken? Dat snap ik! Gelukkig zijn er ook hele gave en budgetvriendelijke alternatieven. Zo gebruik ik voor mijn eigen serie een handgeschept papier wat op eerlijke wijze wordt geproduceerd in Aziƫ. Bart en Nicole kozen voor een kaartje uit mijn eigen serie. Dit werd in overleg gepersonaliseerd qua ontwerp. Daarnaast werd dit uitgebreid met toffe toevoegingen om de kaart tot een waar cadeautje om te toveren.

Zo werden schutbladen uit vintage fotoboeken (Nicole is fotograaf) gebruikt om de dagindeling bekend te maken. En werd in stijl met hun denim wedding de kaart voorzien van Denim accenten. Een lakstempel in denim blauw, maakte het geheel af!

Pin0

 • houten stadsplattegrond of dorpsplattegrond laten maken

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95
 • stempel laten maken logo

  Stempel laten maken

  vanaf 9.90
  Bekijk product
 • Versafine Clair Nocturne stempelinkt zwart

  VersaFine Clair Nocturne

  prijs | 5.50