niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Letterpress trouwkaart handgeschept papier

Het afgelopen trouwseizoen maakt eik weer verschillende trouwkaarten. Een aantal daarvan werden gedrukt op handgeschept papier. Het karakter van dit papier met z’n oneffenheden en schepranden in combinatie met letterpress zorgen voor een heel bijzondere uitstraling. En het leukste! Dit hoeft nog niet eens duur te zijn!

Zelf papier maken

Bruidegom Rick besloot zelf papier te gaan maken uit eierdozen. Een ambachtelijk proces waarbij pulp wordt gemaakt van het papier van deze dozen. Het eindresultaat mag er zeker zijn! Het papier voelt bijzonder zacht aan en door de dikte kan er erg mooi verdiept in worden gedrukt.

Handgeschept papier

Geen zin om zelf papier te maken? Dat snap ik! Gelukkig zijn er ook hele gave en budgetvriendelijke alternatieven. Zo gebruik ik voor mijn eigen serie een handgeschept papier wat op eerlijke wijze wordt geproduceerd in Azië. Bart en Nicole kozen voor een kaartje uit mijn eigen serie. Dit werd in overleg gepersonaliseerd qua ontwerp. Daarnaast werd dit uitgebreid met toffe toevoegingen om de kaart tot een waar cadeautje om te toveren.

Zo werden schutbladen uit vintage fotoboeken (Nicole is fotograaf) gebruikt om de dagindeling bekend te maken. En werd in stijl met hun denim wedding de kaart voorzien van Denim accenten. Een lakstempel in denim blauw, maakte het geheel af!


 • Stempel laten maken van logo, tekst of afbeelding

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0