niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Letterpress Geboortekaartje Lola

Op het moment van schrijven ligt de hele familie te rusten. Een dikke twee weken geleden werd onze lieve dochter Lola geboren. Uiteraard ontwierp en drukte ik haar geboortekaartje zelf!

Waar ik voornamelijk op wit en bruin papier druk ging ik voor dit kaartje op zoek naar een alternatief. Dit vond ik in Peregrina Majestic Petal van GF Smith. Dit is een roze papier, met een subtiele parelmoer-achtige schijn. Het papier is relatief dun; daarom liet ik dit verlijmen met een grijs papier voor de achterkant, zodat het kaartje de gewenste dikte kreeg. Nu kan hij mooi blijven staan!

We wilden graag een mierzoet kaartje zonder dat dit tuttig zou worden. Daarom hielden we het ontwerp heel basic. De naam en de zijkanten van het papier werden fluor roze. De gegevens en enkele hartjes werden met zilver gedrukt. Een kleur die bij letterpress redelijk grijs uitvalt, maar toch een subtiele schijn behoudt.

Om na de geboorte niet de hele dag in de drukkerij te hoeven staan drukte ik de naam al eerder. Natuurlijk opletten dat niemand spontaan binnen zou komen lopen, maar missie geslaagd! Na de geboorte werden de gegevens en hartjes in zilver erbij gedrukt. De bedrukking werd stevig in het papier gedrukt, zodat er een mooi reliëf in kwam.

Ook een roze kaartje? Ik heb nog voldoende papier en ideeën over! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Karakter Prints.


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0