niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Geboortestempel

Een geboortestempel is een absolute trend. Steeds vaker kiezen ouders voor deze gave optie. Je kunt de kaartjes zelf drukken en het unieke karakter van de stempel geeft jullie geboortekaartje een bijzondere uitstraling.

Vaak wordt ik hierbij verrast door de creatieve toepassingen die bedacht worden. Soms is de stempel onderdeel van het geboortekaartje; Bijvoorbeeld als alternatief op een sluitzegel of gestempeld op een label aan het kaartje. Soms is de geboortestempel de basis van het kaartje.

Lio Liza

Het kaartje van Lio Liza vind je terug in mijn standaard collectie. Dit kaartje is volledig naar wens aan te passen. Uniek hierbij is dat je kunt kiezen uit 50 kleuren dik papier.

Je ontvangt een pakket op maat gesneden kaartjes in huis, met voldoende inkt en natuurlijk de stempel.

Wist je dat je voor het stempelen van 100 kaartjes ca 1 uur nodig hebt? Valt mee, toch!

geboortestempel laten maken

Lotte en Jeske

Een van de eerste stempels die ik maakte was voor het geboortekaartje van Lotte. Haar ouders waren op zoek naar een leuk alternatief geboortekaartjes en bedachten het idee van twee bestempelde labels. Op het ene label kwam haar naam en op het andere label de tekst. Een stoer kaartje, wat doormiddel van het gebruik van de roze washi tabe toch een lief karakter kreeg.

Twee jaar later mocht ik voor hen ook het kaartje van Jeske maken. Dit keer met een uit hout gelaserd hartje en een label waarop de geboortedatum werd gestempeld.

Tygo en Sef

Tygo’s vader Jasper werkt bij het creatieve team van de Efteling. Bijna vanzelfsprekend dan ook dat hij een uniek kaartje bedacht. Hij bedacht een houten geboortekaartje te versturen. Een stempel bleek de ideale oplossing om dit hout te bedrukken. Enkele weken voor de geboorte van Tygo maakte we de stempel voor de voorkant. Jasper en zijn partner konden toen al beginnen met het bedrukken van de voorkant. Hierdoor konden de kaartjes uiteindelijk sneller verstuurd worden. Op de dag van geboorte maakte ik de stempel met alle gegevens. Een stoer en uniek resultaat! Meer recent maar in lijn met dit kaartje was het kaartje van SEF. Dit kaartje werd met zwart inkt gestempeld. Dit gaf een gaaf resultaat in combinatie met hout.

Cadeau

Een geboortestempel kan ook een leuk cadeau zijn voor ouders en pasgeboren kind. Geef het kindje zijn eerste naamstempel of laat een stempel maken van een detail uit het geboortekaartje. Als je creatief bent, kun je natuurlijk ook zelf iets ontwerpen.

Doopsuiker

Waar wij beschuit met muisjes hebben, hebben de Belgen doopsuiker. Een label met de naamstempel van de pasgeboren kleine is dan een leuke manier om het zakje doopsuiker een persoonlijk tintje te geven. De afgelopen maanden zijn er al verschillende doopsuiker stempels de landsgrenzen over gegaan.

stempel voor doopsuiker en geboortekaartje

Low Budget

Zoals je ziet is er dus een heleboel mogelijk met een stempel rond de geboorte van je zoon/dochter of het kleintje van vrienden, collega’s en familie. Uit ervaring weet ik dat het geen enkele moeite kost om veel geld uit te geven aan kindjes. Overal vind je te gekke spullen, van knuffels tot boekjes en van kleding tot aankleding van het kamertje. Extra leuk dus dat een geboortestempel op maat hoeft helemaal niet duur hoeft te zijn! Je hebt er al een vanaf 14,90 en voor 2,15 meer koop je er al een leuk potje inkt bij. Kijk ook eens naar het standaard aanbod voor leuke naam- en geboortestempels.


 • Stempel laten maken van Logo, Afbeelding en Tekst - Karakter Prints

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0