niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Laat je prikkelen door de 100 jaar oude drukletters, stempels, gave kleuren inkt en imposante drukpersen. Of je nu een stempel gaat snijden of een poster wilt drukken voor een speciale gelegenheid. Het kan allemaal. In mijn studio maar ook op locatie.

Ik geef workshops in het onderwijs, op events, voor het bedrijfsleven of als uitje voor gezelschappen.

Legodrukken bij Karakter Prints Panningen

Onderwijs

Naast ambachtelijk drukker ben ik ook pedagoog en was ik twaalf jaar werkzaam in de sociale psychiatrie en het jongerenwerk. In mijn werk voor scholen kan het één vaak niet zonder het ander.
Kinderen drukken zelf met oude drukpersen

Events

Oude drukpersen en bakken met grote houten letters. Leuk om naar te kijken, maar nog veel leuker om met je handen aan te zitten! Karakter Prints is te boeken voor productlanceringen, events en bedrijfsfeesten. Op locatie wordt met bezoekers vers drukwerk gemaakt. Dit kan natuurlijk binnen een thema van uw bedrijf. Beleving, humor en interactie zijn hierin leiden.
Workshop je eigen geboortekaartjes drukken

Letterpress workshop

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van Letterpress. Ervaar in deze workshop op laagdrempelige wijze hoe gaaf het is om te werken met oude houten letters, mooie papieren en de imposante drukpersen.
Tintenkillers Live @Egopop

Tintenkillers

Tintenkillers is een intervisuele clash tussen Regentag en Karakter Prints. Tintenkillers zet kunst in als communicatiemiddel om binnen bedrijven aan de slag te gaan met kernwaarden, teamcoaching of visietrajecten. Daarnaast vind je Tintenkillers live op modderige festivalweides, congressen en beursvloeren