niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Karakter Exposeert

Je leest het goed! Het werk van Karakter Print hangt open en bloot in een openbare ruimte! Bibliotheek Venlo bood ons de mogelijkheid om ons werk te laten zien in Stek Venlo (de inpandige horecagelegenheid van de bibliotheek) ‘Ons’ omdat naast mijn druksels het podium wordt gedeeld met Rob Benders (Regentag). Samen opende we afgelopen vrijdag de expositie door een hele dag live aan de slag te gaan. Stempels, drukletters, bestaande collages, stickers, tape en misdrukken. Niets werd gespaard! Op een paneel van ca 2×1 meter bouwde we de hele dag (en stiekem ook nog een beetje de dag erna) aan een werk waarin we onze diverse technieken en werkwijze combineerde. Kom zelf ervaren hoe tekst, beeld, collages en analoog drukken elkaar kan versterken.

Het eindresultaat vormt een kleurrijke explosie van letters en beeld. Een explosie die je veel vaker zal gaan zien, want zoals wellicht bekend vorm ik samen met Rob het visuele Mash-up duo Tintenkillers. Voor de fun, maar zeker ook doelgericht! Samen ontwikkelde we een programma waarin we beeld naar het bedrijfsleven brengen. We gaan hierbij aan de slag om thema’s die binnen organisaties te spelen op te pakken in alle lagen van het bedrijf. ‘Intervisuals’ zoals we deze sinds afgelopen vrijdag hebben genoemd.

Speciaal woord van dank aan de dames van Stek Venlo voor de goede zorgen en de heerlijke lunch. De ‘tatuut’ muziek namen ze vrijwillig op de koop toe.

Natuurlijk ook dank voor bibliotheek Venlo voor de geboden kans en enthousiasme. Volgens mij zijn er in ieder geval weer wat kinderen geënthousiasmeerd om met collages aan de slag te gaan!

De Expositie is de gehele maand januari te zien in bibliotheek Venlo. Je vind er werk van Rob, mij en m’n gezamenlijke project met Judith Nieken (Lttrprints)


 • Stempel laten maken van logo, tekst of afbeelding

  Stempel laten maken

  vanaf 13.20 incl. BTW
  Bekijk product
 • houten plattegrond laten maken van eigen dorp of stad in hout en zwart gebeitst

  houten plattegrond op maat

  prijs | 29.5074.95 incl. BTW
 • Budgetvriendelijke stempelinkt Trodat 9052

  Trodat 9052 stempelkussen zwart 11×7 cm

  prijs | 4.95 incl. BTW
0