niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Tintenkillers is een intervisuele clash tussen Regentag (Rob Benders) en Karakter Prints. Het staat voor grafisch onverantwoorde rock ’n roll. Een intervisuele mash-up van collages, flarden poëzie en taalbeeld. Met stokoude persen, half versleten kopieerapparaten en huisgemaakte stempels. In de mix o.a. stickers, posters, tape, asfaltnagels, opgerolde mouwen, afgeschreven boeken en espresso´s aan de lopende band. Je kent dat wel. Live op een modderig festivalterrein, strakke beursvloer, een theater of verscholen, drie hoog ergens op een bedrijvenpark.

Tintenkillers zet kunst in als communicatiemiddel. ´Out of the box´ is aan anderen. Tintenkillers werkt ver buiten de lijntjes en bewandelt paden die je normaliter niet zou plattrappen. Alleen zo kom je nog eens ergens! Benieuwd naar onze opvattingen en methodieken?

Tintenkillers denkt graag mee hoe we u van dienst kunnen zijn. Beleidsontwikkeling, visietrajecten, fusies, teamcoaching, inspiratiesessies of op zoek naar een creatieve invulling van een festival of congres? De lijnen staan open!

www.tintenkillers.nl

Offerteaanvraag