niet goed geld terug garantie | gratis verzending vanaf 75,- | stempels binnen 1 werkdag verzonden
Logo Karakter PrintsLetterpress K

Analoge druktechnieken staan aan de basis bij Karakter Prints. Of het nou een handgesneden stempel, sjabloon of ingewikkeld drukwerk op een levensgrote grote drukpers is… Wanneer er ergens een pot inkt staat komt het wel goed! Naast ambachtelijk drukker ben ik ook pedagoog en was ik twaalf jaar werkzaam in de sociale psychiatrie en het jongerenwerk. In mijn werk voor scholen kan het één vaak niet zonder het ander. De veelzijdige mogelijkheden van drukwerk worden ingezet om beeldend aan de slag te gaan, maar net zo makkelijk wordt dit als kapstok gebruikt om thema’s als communicatie, persoonlijke kwaliteiten of grenzen aangeven bespreekbaar te maken.

Het maken van een kunstwerk is daarmee meer middel dan doel. Het resultaat uit de diverse werkvormen is altijd snel en verrassend. Het daarmee groeiende zelfvertrouwen wordt aangepakt om een volgende stap te kunnen zetten.

Ik vind het belangrijk om met materialen te werken die laagdrempelig verkrijgbaar zijn. Waar mogelijk maak ik het werk overdraagbaar zodat docenten deze workshop op een later moment zelf kunnen uitvoeren.

Voorbeelden van opdrachten zijn:

Offerteaanvraag